TVF Shopen
TVF’s storsäljare under åren. Krönikefilmen Fall Byggde Stad. 3 DVD i en förpackning. Pris; 250:- Kr.
I Fåglarnas värld. En natur- film av Ulf Jonasson. Följ med på en resa till fåglarnas fantastiska värld, där vi följer tre arter som lever under helt olika villkor i vår svenska natur. Pris; 100:- Kr.
Möten med varg. En naturfilm av Ulf Jonasson. Ulf vill med filmen ge sin bild av vargen. I vårt civiliserade samhälle måste det  finnas plats för vargen. Pris; 100:- Kr.
Vargen. Hatad. Älskad. Bug- gad. En naturfilm av Henrik Ekman och Ulf Jonasson. I denna film får vi veta mer om vargens villkor i vårt land. Pris; 100:- Kr.
Vietnam. Regnskogens hem- ligheter. en naturfilm av Claes Andre’n och Ulf Jonasson. Låt oss följa med på en expedition i Vietnams svår- tillgängliga och outforskade regnskogar. Pris; 100:- Kr.
Överleva. En naturfilm av Claes Andre’n och Ulf Jonasson. Vi får följa överlevnadskamp- en för Miloshuggormen samt Eleonorafalken på en ö i Me- delhavet. Pris; 100:- Kr.
Köp någon eller helst några av dessa utsökta filmer till dig själv eller ge bort i present. Skicka ett e-mail till sekreteraren eller ring honom om ni är intresserade. E-Mail:  info@tsvf.se Tel:  0705 58 32 12 PS: Om du är medlem, kontakta sekreteraren på ett medlemsmöte.
Trollhättan, åren 1957 - 1975. Pris; 150:- Kr.